Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transfer listesi ortaya çıktı - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezon için kolları sıvayan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetime sunduğu raporunda kadro derinliğini şart koştu.

        2

        3 kulvarda birden yarışacak takımının başarılı olabilmesi için her mevkide en az 2 oyuncunun elinde bulunması gerektiğini düşünen İmparator’un, “Alternatifli kadroya ihtiyaç var. Rekabet olmazsa başarı da olmaz” dediği bildirildi.

        3

        Şu anda sağ bek dışındaki her mevkide sıkıntı olduğunu gören Terim’in, birkaç mevkide oynayabilecek ‘joker’ oyunculara yönelmeleri gerektiğini yönetime bildirdi.

        4

        KARAR BELİRLEYİCİ OLACAK

        Transfer için ön çalışmalara başlayan Mustafa Cengiz yönetimi, cuma günü açıklanması beklenen UEFA kararının ardından rotayı belirleyecek.

        5

        Kadro kısıtlaması gelirse, birkaç mevkide forma giyebilen çok özellikle oyunculara ağırlık verilecek.

        6

        ‘Sattığın kadar al’ yaptırımının uygulanması halinde ise Terim’in düşünmediği isimler gönderilecek ve kaynak yaratılıcak. Daha sonra da alternatifli kadro için imzalar atılacak.

        13

        SOL KANAT: Cazip teklifler gelen Rodrigues kalsa da Terim bu bölgeye mutlaka bir oyuncu takviyesi talep ediliyor.

        14

        FORVET: Gomis’in yanına bir golcü daha alınması raporunu veren Terim, Fransız yıldızın yükünü hafifletmek istiyor. Araştırmalar devam ediyor.

        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ