Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray zirveye yürüyor - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 7. Dakikada Yassine Meriah’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 22. dakikada kazanılan penaltı sonrasında topun başına geçen Adem Büyük skoru 2-0’a getirdi. İlk yarının sonucunu Adem tayin etti ve 41. dakikada attığı golle 3-0 yaptı. İkinci yarıda başka gol olmayınca Cimbom sahadan 3-0 galip ayrıldı ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha da yaklaştı. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 39’a çıkarırken, Paşa ise 16 puanda kaldı.

        SERİYİ 5'E ÇIKARDI

        Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte Süper Lig’de üst üste 5. galibiyetini aldı. Cimbom, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti.

        REKLAM

        ADEM'DEN 5. GOL

        Radamel Falcao’nun yokluğunda hücumda en öndeki isim olan Adem Büyük, Kasımpaşa karşısında takımını sırtlayan isim oldu. İyi performansını sürdüren Adem, bu maçta da attığı 2 golle son 3 haftada rakip fileleri 4 kez havalandırmış oldu. 32 yaşındaki futbolcunun ligde 5, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ve Türkiye Kupası’nda da 1’er golü bulunuyor.

        MARİANO'DAN 3 HAFTADA 3 ASİST

        Sarı-kırmızılıların sağ beki Mariano ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri çekiyor. Brezilyalı futbolcu ligde Adem Büyük’ün golünde verdiği pasla son 3 maçta 3. asist yapmış oldu. 33 yaşındaki futbolcu bu sezon 4. Asistine ulaşmış oldu.

        DEPLASMANDA BU SEZON İLK KEZ

        Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle Süper Lig’de deplasmanda bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet almış oldu. Sarı-kırmızılıları Paşa’dan önce de Konyaspor’u dış sahada 3-0’lık skorla mağlup etmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ