Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sigorta Shop Kadınlar 1. Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Adama Voleybol, Ankara deplasmanından galibiyetle döndü.

        Ligin 10’ncu haftası’nda Başkent temsilcisi TED Ankara Kolejliler ile karşılaşan sarı lacivertliler zor da olsa kazanmasını bildi. İlk seti 2519 kaybeden Adam Voleybol ikinci seti 2516 ve üçüncü seti 2521 kazanarak öne geçti. Dördüncü seti ev sahibi Ted Ankara Kolejliler 2517 kazanarak eşitliği sağladı. Tie Break setine giden karşılaşma nefesleri kesti. Rakibi karşısında pes etmeyen sarı lacivetliler maçı 2119 kazanarak Ankara’dan galibiyetle döndü.

        “Önemli olan kazanmaktı”

        Adam Voleybol başantrenörü Şükrü Çobanoğlu, bu tür maçların hiçbir zaman kolay geçmediğini dile getirdi. Maç öncesi rakibi iyi analiz ettiklerini belirten Çobanoğlu, "Bu maçı kazanmak çok önemliydi. Eksik oyuncumuz olmasına rağmen bunu başardık. Görev verdiğimiz oyuncular son sayıya kadar iyi mücadele etti. Hepsini tek tek kutluyorum. Şimdi ligin ilk yarısında oynayacağımız diğer maçları düşünüyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler