Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÇELİK/ NURDAĞI (Gaziantep), (DHA)GAZİANTEP'in Nurdağı ilçesinde, ağıldan koyun çalmak isterken fark edilen ve jandarma ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalanan 4 hırsızlık şüphelisi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Nurdağı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sakcagözü Mahallesi'nde bir ağıldan hayvan hırsızlığı yapılmak istendiği bilgisi üzerine harekete geçti. Bölgeye giden ekipler, ağıldan hayvan çalmaya çalışan 4 şüpheliyi fark etti. Bu sırada şüpheliler 35 RCB 35 plakalı minibüs ile kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında İncirli Mahallesi'nde araçlarının devrilmesiyle yaya olarak kaçmaya çalışan ve birbirleriyle akraba olan Selahattin Ö., Selahattin Ö., Veysel Ö. ve Engin Ö. isimli şüpheliler, jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve kaçtıkları aracı da daha önce çaldığı anlaşılan 4 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep / Nurdağı Kadir ÇELİK

        2021-05-31 15:22:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler