Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediyesi vatandaşların rahat bir nefes alması ve çocukların hoş vakit geçirebilmeleri için park ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor.

        Şahinbey Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İbni Sina Mahallesi bulunan 33 bin metrekarelik alana yaptığı yeni parkın çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şahinbey Belediyesi tarafından ilçeye yeni kazandırılan 33 bin metrekare alan üzerindeki park projesi, İbni Sina Mahallesi sakinleri için yeni bir yaşam alanı olacak.

        “Şahinbey’e 640 tane park yaptık”

        Şahinbey Belediyesi’nin durmadan ve yorulmadan hizmet üretmeye devam ettiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Şahinbey Belediyesi olarak şu ana kadar 640 park yaparak, rekor kırıp Türkiye’nin en büyük Millet Bahçesini yaptık. Gelişen ve yeni kurulan mahallelerimizde de park, yol, kaldırım ve sosyal tesis yapım çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlçemizde park yapımına uygun olan bölgeleri sırayla değerlendiriyoruz. Bizim için en önemli hizmet, halkımızı mutlu edebilmektir. İbni Sina Mahallemize kazandıracağımız yeni parkımızın çalışmalarını, aralıksız bir şekilde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz sürdürüyoruz. Çocuk oyun grubu, spor ve yürüyüş alanı, kamelyaların olacağı 33 bin metrekarelik yemyeşil parkımız, görsel anlamda da şehrimize çok yakışacak. Vatandaşlarımızın güzel vakit geçireceği, ferah ve güzel parkımız şimdiden İbni Sina Mahallemize hayırlı olsun’’ ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler