Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA Genç kıza laf atıp, erkek arkadaşını döven saldırganlar serbest!

        Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde,20 Ocak Pazar günü, bir kafeteryanın önünde yaşanan dehşet, haber bültenlerinin gündemine oturmuştu. Erkek arkadaşı Berati G. ile bir alışveriş merkezine giden Burcu A.'ya 5 kişilik bir grup laf atınca tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar sakinleştirilirken, Berati G. ile Burcu A. çay içmek için bir kafeteryaya girip, oturdu.

        VÜCUDUNDA ÇOK SAYIDA KIRIK VAR

        DHA'da yer alan habere göre ikili, kafeteryadan çıkışta kendilerini bekleyen 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar, Berati G.'yi tekme tokat döverken, Burcu A. ise erkek arkadaşını saldırganların elinden kurtarmaya çalıştı. Yere düşen erkek arkadaşının üzerine kapanan Burcu A. da vücuduna aldığı tekmelerle yaralandı. Kafeterya çalışanlarının kurtardığı çift, çağırılan sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Berati G'nin vücudunda çok sayıda kırık olduğu bildirildi.

        REKLAM

        GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER SERBEST

        Berati G.'yi (26) tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli, bu sabah saatlerinde polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ