Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Göksel: İstiklal Marşı'nı okurken aklıma okul yıllarım geldi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Göksel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Mağazaları dolaşan ünlü sanatçı, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

        2

        "BENİM İÇİN ÇOK GURUR VERİCİ BİR DENEYİMDİ"

        Göksel, geçtiğimiz günlerde Formula 1 Türkiye Grand Prix'si öncesinde İstiklal Marşı'mızın ilk iki kıtasını okumuştu. Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren 49 yaşındaki şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

        Benim için çok farklı bir duygu oldu. Yazılan yorumları okudum. Çok güzel şeyler yazmışlar. İstiklal Marşı'nı okurken çocukluk, okul yıllarım aklıma geldi. Bir anda o günlere geri döndüm. Benim için çok gurur verici bir deneyimdi.

        3

        "ALBÜM YOK, SİNGLE YAPACAĞIM"

        Bir süredir herhangi bir müzik çalışması içinde olmayan Göksel, bu durumla ilgili, "Aslında pandemi öncesi albüm yapmayı düşünüyordum. Ama nasip olmadı. Araya koronavirüs girdi. Şimdi albüm yapmayı düşünmüyorum. Bir single hatırlıyorum. Yakında çıkmış olur." diye konuştu.

        4

        SOLUĞU EGE'DE ALMIŞTI

        Öte yandan koronavirüs salgınının Türkiye'de ilk yayılmaya başladığı zamanlarında şarkıcı Göksel, Ege'ye bağlı bir köyde yaşamını devam ettirmeye başlamıştı.

        5

        "İNSANLAR HER ŞEYE ALIŞIYOR"

        Mutfakta verdiği pozlarını paylaşan Göksel, "Anneciğim yine haklı çıktı" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

        Annem, bana ev işlerini öğretirken bayağı direnirdim. 'Ben yemek yapmayacağım, öğrenmeme gerek yok ki' diye tutturmuştum. O da ısrar ederdi, 'Bir gün ihtiyacın olabilir' diye. O gün geldi, çattı.

        Anneciğim yine haklı çıktı. Bu arada ben özenle yemek yapmanın ne kadar zevkli olduğunu keşfettim. Hele bir de sevdiklerin mutlu oluyorsa...

        Zamanını doğa ile iç içe geçiren şarkıcı, köy yaşamıyla ilgili, "İnsan her şeye alışıyor. Değişik bir hayatı deneyimliyorum. Bu süreçte en çok market poşetlerini temirlerken zorlandım" açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ