Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin GECEYE DAMGA VURDU! Gülşen'in transparan kıyafeti olay oldu! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Gülşen (45), uzun bir aranın ardından Çeşme'deki dinleyicileriyle bir araya geldi. Alaçatı'da sahneye çıkan Gülşen'e yakın dostu Edis de eşlik etti.

        2

        Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu. Ünlü popçu, transparan pantolonun altına siyah iç çamaşırı giydi. Gülşen'in tarzı sosyal medyada da çok konuşuldu. Gülşen'in kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de vardı.

        Şarkıcı fotoğraflarını, "Çok özlemiş, çok özlenmişim." notuyla paylaştı.

        3

        "NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERECEK YAŞTAYIZ"

        Gülşen, iki yıl önce de bikini üstüne giydiği parıltılı elbisesiyle gündem olmuştu. O dönem konuyla ilgili açıklama yapan Gülşen, "Özgür bir birey olarak ne giyeceğime ben karar veririm. Gündemimizde kadınların ve erkeklerin yaşadığı ciddi şiddet olayları varken, iki tarafı da birbirinden üstün gösterecek durumların olmaması gerekiyor. Ben de Ozan da bir bireyiz… Ne yapacağımıza karar verecek yaşta ve zekadayız. Özgürlükleri kısıtlayacak her şeyin karşısında olmalıyız." demişti.

        4

        Gülşen, 2016 yılında aranjör Ozan Çolakoğlu ile Barcelona'da evlenmişti. Çiftin, Azur Benan (4) adında bir oğulları bulunuyor.

        5

        "GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUM"

        Gülşen, iki gün önce aracıyla Baltalimanı'nda görüntülenmişti. Pandemiden dolayı uzun süredir dinlendiğini ifade eden popçu, "Tatile ihtiyaç duymadım açıkçası. Zaten uzun bir süredir dinleniyoruz. Şimdi iş zamanı" demişti. Sahneleri çok özlediğini söyleyen Gülşen, "Sadece biz değil, herkes eski günlere dönmek istiyor. Benim bir albüm çalışmam, ayrıca single çalışmam var. Şehrazat'ın proje albümünde bir şarkım var. Anlayacağınız gümbür gümbür geliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ