Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:Bunu yapanlara yazıklar olsun hakkımız varsa da haram olsun

        Şah Fırat Operasyonu'na sert tepki göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e yüklenen Bahçeli, "Erdoğan, Davutoğlu ve Özel paşa şehit yuvası peygamber ocağı TSK’yı ölüm yağdıran PKK ile aynı çizgiye getirmişlerdir. Kobani’den açılan koridordan geçen birliklerimiz PKK’nın mihmarlarlığı ile hareket etmiş cani ile kahraman aynı kefeye konmuştur. Bunu yapanlara yazıklar olsun, hakkımız varsa da haram olsun." dedi.

        Bahçeli'nin konuşmasından önemli satır başları;

        "O REKTÖR O KOLTUĞA OTURMAYI ONURSUZCA SÜRDÜRECEK MİDİR?"

        Geçtiğimiz hafta Ege Üniversitesi'nden gelen haberle hepimiz kavrulduk. Fırat Yılmaz Çakıroğlu hainlerin saldırısına uğradı. Kaybettiğimiz gencecik çocuğumuzdur. Ne çok ölüyor ne çok üzülüyoruz. 46 yıldır şehitlerimizin gözyaşlarının ardı arkası kesilmiyor. Biz şehitler ölmez vatanlar bölünmez demeyi sürdüreceğiz, tarafımızı gevşetmeyeceğiz. PKK'lı katiller Ege Üniversitesi'ne yuvalanmıştır. Üniversite yönetimi uyumuş ya da sorunları anlayamamıştır. Fakülte koridorları Kandil'deki mağaralar gibidir. Fırat'ı şehit eden katil hunhar eylemi herkesin gözü önünde yapmış yaklaşık 45 dakika ambulans gelmemiştir. Hiçbir vicdan sahibi ilkyardımında bulunamamış, bulunmaya çalışa da çemberi aşamamıştır. Evladımız göz göre göre ölüm terk edilmiştir. Ege Üniversitesi rektörü ne iş yapmaktadır? O rektör koltuğunda oturmayı onursuzca sürdürecek midir? Ambulansın gelmesi niçin gecikmiştir? Yapılan açıklamada ahlaksızca tavır takınılmıştır. Medya da karşıt çatışlı öğrenciler diye servis edilmiştir. Gerçekleri çarpıtmak kimseye fayda sağlamaz. Üniversitelerde karşıt görüşlülerin değil PKK’lıların provokasyonu vardır bunun da sorumlusu aciz Başbakan ve sünepe hükümetidir. Teröristler ne zamandan beri fikir sahibi olmuştur.Karşıt görüşlü uydurmasını kamuoyunu servis edenler milliyetçi ülkücü hareketi ne zannetmektedir. Biz sustuk diyelim peki tarih, vicdan susar mı?

        “MHP’Yİ SOKAĞA ÇEKME PLANI TUTMAYACAKTIR”

        İzmir'de insanlık bıçaklanmıştır. Milliyetçi ülkücü harekete kimse istikamet çizemeyecektir. AKP’nin teröre verdiği tavizle terörist inlerini yurdumuza taşımıştır. İzmir’de sadece Fırat değil insanlık bıçaklanmış insani değerler inmiştir. AKP - PKK ortaklığı Fırat’ın cinayetine açıktan hizmet etmiştir. Kirli ve lanetli eller Fırat’ı kurban seçmiştir. Sırtı sıvazlanan caniler İzmir’de evladımıza kıymışlardır. Mısırlı Esma için aylarca sızlanan, Gazzeli çocuklar için ağlayan Erdoğan ve Davutoğulu ikisi Fırat sizin için en ifade etmektedir? MHP’yi sokağa çekmek için proje varsa hesap tutmayacaktır. MHP’ye sızarak kışkırtarak provoke amaçları olanların oyununa gelinmeyecektir. Evladımıza ve şehitlerimize rahmet diliyorum.

        SÜLEYMAN ŞAH OPERASYONU

        Süleyman Şah Türbesi Gazi Mustafa Kemal’in emri ile elden geçirilmiştir.Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu vatan toprağıdır Ankara’dan Manisa’dan farkı yoktur. Kaldı ki Erdoğan başta olmak üzere AKP’li bakan yönetici ve vekilleri geçtiğimiz yıl çok sayıda açıklamalarda bulunmuştur. Maden Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu maden ayrılmaz bir parçadır Ey Cumhurbaşkanı, Ey Başbakan, Ey komutan o zaman neden vatandan vazgeçtiniz. Ortadoğu’da yaprak kıpırdamaz diyen Davutoğlu vatan topraklarını bırakıp kaçtığınızı görmeyecek misiniz?Hangi yetkiyle kimse sorarak vatandan vazgeçtiniz?

        NECDET ÖZEL'E: "VATAN DERSİ İŞLENİRKEN DERSİ Mİ KIRDIN OKULDAN MI KAÇTIN?"

        Sayın Özel Paşa senin için vatan nedir?Yoksa Harbiye’de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın okuldan mı kaçtın?Sayın Davutoğlu ya sana ne demeli? Stratejik derinliğin çuvalına her şeyi koydun da vatanı mı unuttun?

        "HAKKIMIZ VARSA HARAM OLSUN"

        Erdoğan, Davutoğlu ve Özel paşa şehit yuvası peygamber ocağı TSK’yı ölüm yağdıran PKK ile aynı çizgiye getirmişlerdir. Kobani’den açılan koridordan geçen birliklerimiz PKK’nın mihmarlarlığı ile hareket etmiş cani ile kahraman aynı kefeye konmuştur. Bunu yapanlara yazıklar olsun, hakkımız varsa da haram olsun.

        "IŞİD KİMDİR Kİ HÜKÜMET KAÇMAKTADIR?"

        'IŞİD kimdir ki hükümet kaçmaktadır? IŞİD'den kaçarken PKK'ya komşu olmak neyin nesidir? Şam yönetimi misilleme yaparsa hükümet bununla nasıl başa çıkacaktır? Sayın Davutoğlu, bu toprakların kilidini açan Ertuğrul neslinin bedduasını daha fazla üzerinize çekmeyin.

        "DELİKANLIYSAN AÇIKLA DA GÖRELİM"

        Erdoğan'ın Twitter'daki belalısına delikanlıysan çık ortaya diyecek kadar gözü dönmüştür. Bu ikili arasına girmekbize düşmeyecektir. Kendi hesaplarını kısa süre içerisinde görmeli en samimi dileğimdir. Ancak şunları da söylemeden geçmek doğru olmayacaktır.Sayın Erdoğan eğer sen delikanlıysan 17-25 aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun iç yüzünü, villada oğlunun eritemediği servetin kaynağını açıkla da görelim. Eğer delikanlıysan PKK'ya ne vaad ettin söyle de bilelim. Eğer mertsen Musul Başkonsolosluğunda rehin alınan vatandaşlarımıza karşılık IŞİD'e ne verdin, İmralı canisine hangi sözleri lütfettin anlat da ilk ağızdan öğrenelim. Yine cesaretin varsa delikanlılığına güveniyorsanAKP'yi sana kim kurdurdu? Seni kim görevlendirdi? Türk milletinin bölünmesi için seni kim tembihledi bahset de merakımızı giderelim. Biz seni biliyor ve tanıyoruz lakin milletimizin de gerçek yüzünü görmesinin hakkı olduğunu düşünüyor ve buna yürekten inanıyoruz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ