Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Nevşehir, şehidini uğurladı

        Buradan cenaze aracına alınan şehit askerin cenazesi, uzun bir konvoy eşliğinde Acıgöl İlçesi merkezindeki baba evine getirildi. Evin önünde babası Mustafa ve annesi Hacer Adıgüzel ile nişanlısı Emine Altıntaş, Türk bayrağı sarılı tabuta kapanarak uzun süre gözyaşı döktü. Nevşehir Müftü Yardımcısı Celalettin Altınkaya, ailesi ve yakınlarından şehit için helallik istedi.

        Evin önünde omuzlara alınan Adıgüzel’in cenazesi, tekrar araca konuldu ve cenaze namazının kılınacağı Acıgöl Merkez Orta Camii’ne getirildi. Burada öğle namazının ardından, şehit asker için cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, şehidin yakınları ve binlerce kişi katıldı. Cenaze namazına katılan bir grup büyük boy Türk bayrağı açtı. Namazın ardından, şehit Latif Adıgüzel’in cenazesi, Acıgöl Karayel mezarlığına gözyaşları arasında toprağa verildi.

        BAKANKILIÇ, NEVŞEHİRLİ ŞEHİDİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

        Gençlik ve SporBakanı Akif ÇağatayKılıç, Diyarbakır'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in, memleketi Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bulunan baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

        Jandarma Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in Cumhuriyet Mahallesi Aksaray Caddesi Papatya Sokak'taki baba evini ziyaret eden Gençlik ve SporBakanı Akif ÇağatayKılıç, baba Mustafa, dede Latif ve anne Hatice Adıgüzel'e ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

        Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Acıgöl ilçe Kaymakamı Mustafa Çakır ile mülkü ve askeri amirlerinde yer aldığı ziyarette önce şehidin dede evinde bulunan baba Mustafa Adıgüzel ve dede Latif Adıgüzel ile aile yakınlarına başsağlığı dileyenBakanAkif ÇağatayKılıç, burada okunan Kur'an-ı Kerim'i di dinledi. Sonrasında şehidin baba evine geçenBakanKılıç, burada da anne Hacer Adıgüzel ile yakınlarına başsağlığı diledi.

        Gençlik ve SporBakanı Akif ÇağatayKılıç, taziye ziyaretleri sonrasında şehidin mezarına da gitti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ