Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem PKK'lılar Dicle'de eş zamanlı saldırılar düzenledi

        Dicle'de akşam saatlerinde PKK'lı teröristler adliye lojmanlarında güvenlik önlemi alan polislerin bulunduğu nokta, İlçe Emniyet Amirliği ile özel harekat polislerinin bulunduğu üs bölgesine eş zamanlı olarak roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

        Saldırılara güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine bir süre çatışma yaşandı. Ölen ya da yaralanan olmayan çatışmanın ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.

        ŞIRNAK'TA SOKAĞA YERLEŞTİRİLEN PATLAYICI İNFİLAK ETTİ

        Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü mensuplarınca bir sokağa yerleştirilen patlayıcı infilak ettirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

        Alınan bilgiye göre, Şehit Harun Boy Mahallesi 821. sokaktaki metruk bir binanın yanında, terör örgütü PKK mensuplarınca yerleştirilen patlayıcı infilak ettirildi. Ölen ya da yaralanan olmadığı patlamanın şiddetiyle çevredeki evlerin bazılarında hasar oluştu.

        Mahalle sakini Mehmet Emin Acer, evde oturdukları sırada büyük bir gürültüyle patlamanın oluştuğunu ifade ederek, "Penceremizin camları kırılarak üzerimize düştü. Allah'a şükür canımıza zarar gelmedi. Bunu yapanı Allah kahretsin" dedi.

        DHA / AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ