Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de geçen yıl öldürülen 19 yaşındaki Özgecan Aslan'ın ailesi evlerinin bir köşesinde 'Özgecan Köşesi' oluşturdu.

        Mersin'de geçen yıl 11 Şubat'ta evine gitmek için bindiği minibüste öldürülen 19 yaşındaki Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, kızının artık rüyalarında yaşadığını söyledi.

        Anne Aslan, evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, insanların içinde vicdan, merhamet ve acıma duygusu olması gerektiğini vurgulayarak, anne ve babaların çocuklarını çok iyi eğitmesini istedi.

        Ailesinde şiddet gören çocukların, şiddete neden olduğunu belirten Aslan, şöyle konuştu:"Anne babalara çok iş düşüyor.

        Çocukları çok güzel eğitsinler. Benim rahmetli babam hep 'eline beline diline sahip ol' derdi. Biz bu şekilde yola çıktık.

        Ben çocuklarımı bu sekilde yetiştirdim. Böyle de yetiştirmeye devam edeceğim. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Bu bir yıl hep acıyla geçti. Hep rüyalarıma geliyor.

        Hep rüyamda görüyorum Özgecan'ı. Kaç kere rüyamda 'Ben ölmedim, ben tatildeyim bana çok iyi bakıyorlar' diyor ve gelip bana sarılıyor, öpüyor. 'Ben çok mutluyum' diyor. Kızım artık rüyalarımda yaşıyor.

        Ben öyle görüyorum, hissediyorum ancak böyle bu acıya katlanacağım. Allah kimseye böyle bir acı vermesin."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ