Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Tokat ve Sivas'ta okullar tatil mi? 22 Şubat okullar tatil mi?

        Tokat'ta dün akşamdan bu yana zaman zaman etkili olan kar yağışı nedniyle Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerinde okullar bugün tatil edildi.

        Tokat'ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Dün akşamdan bu yana zaman zaman etkili olan kar yağışı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerinde eğitim öğretime bir gün ara verildi. Ayrıca Almus, Yeşilyurt ve Pazar'da köylerden ilçe merkezine taşımalı araçlarla gelen öğrenciler için de okullar tatil edildi.

        İL İL HAVA DURUMU

        SİVAS

        Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

        Yıldızeli Kaymakamlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 22 Şubat Pazartesi ara verildiği belirtildi.

        ORDU

        Ordu'nun yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bugün 11 ilçede ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

        Ordu'nun yüksek kesimlerinde dünden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların bugün 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Kar nedeniyle kapalı olan 50 mahalle yolunun açılması için belediye ekipleri iş makineleriyle karla mücadele çalışmalarını da sürdürüyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ