Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de bir aylık eşi tarafından dolandırıldı

        İzmir'de 27 yaşındaki bir gencin, internette tanışıp evlendiği kadın yüzünden hayatı karardı. Bir aylık eşinin kendisini dolandırdığını söyleyen genç adam, hayatının alt üst olduğunu ve intiharın eşiğinde olduğunu belirtti.

        Elektrikçilik yapan Azmi Kaçan, Bornova ilçesi Manavkuyu semtinde oturuyor. Kendisini dolandırdığını ve hayatını mahvettiğini ileri sürdüğü kadınla bir ay evli kalmış. Eşinin 10 gün önce eşyalarla birlikte evi terkettiğini söyleyen Kaçan, kendisine devamlı kredi çektirmek istediğini fakat bankaların olumsuz cevap verdiğini anlattı: "İnternette tanıştık, daha sonra yüz yüze görüştük. Geçen sene birbirimizi tanıdıktan sonra yaşının 32 olduğunu, evlenmiş boşanmış olduğunu söyledi, çocuklarının olduğunu söyledi. Tabii bunlar evliliğimize yakındı, geri dönüşü olmadı. Ev yaptık eşya aldık, o kadar borcun altına girdik, 25 Aralık'ta evlendik."

        Evlendikten sonra eşinin davranışlarının değiştiğini belirten Azmi Kaçan, "Bana sürekli, 'Kredi çek.' diyordu. Sürekli kavgalar çıkarıyordu. Bardak atıyordu, çay döküyordu üstüme, bıçakla saldırıyordu.

        Son olarak karakola gidip beni şikayet ediyorlar. Evdeki eşyaları kırıp dökmüşler, parayı alıp gitmişler." şeklinde konuştu. Kendisinin yapmadığı şeyler hakkında polise şikayette bulunduklarını da söyleyen Kaçan, iki intihar girişiminde bulunduğunu, ikincisinde annesinin kurtardığını dile getirdi. Psikolojisinin bozulduğunu belirten Kaçan, bu tür insanların rahat bir şekilde dolaşmasını ve başkalarının hayatıyla oynamamasını istediğini ifade etti.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ