Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mersin'de üç markete el yapımı patlayıcıyla saldırı

        Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Siteler, Gündoğdu ve Hal mahallerindeki üç marketin girişine, kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce eş zamanlı olarak içinde çivi de olan el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi.

        Edinilen bilgiye göre, doğu ve güneydoğudaki olayları bahana eden Mersin'deki terör örgütü yandaşları, Siteler, Gündoğdu ve Hal mahallelerinde bir marketler zincirinin 3 şubesine aynı anda bombalı saldırı düzenledi. İçerisinde müşterilerin olduğu sırada alış veriş merkezlerine çivi ve bilyelerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı atan maskeli saldırganlar, gecenin karanlığından faydalanarak olay yerinden kaçtılar.

        Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerlerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olaylar nedeniyle bölgedeki güvenlik önlemlerini arttıran polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada saldırıya uğrayan iş yerlerindeki güvenlik kameraları incelemeye alınırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri ile bomba uzmanları tarafından olay yerinde inceleme yapıldı.

        AA-İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ