Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti'li İlknur İnceöz'ün acı günü

        AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz'ün, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren babası 66 yaşındaki Salih İnceöz, bugün Aksaray'da toprağa verildi. Cenaze namazına Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katıldı.

        Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz'ün babası Salih İnceöz, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Salih İnceöz, cenazesi bugün Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ervah Mezarlığı'nda defnedildi.

        Cenaze namazına Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ve bazı AK Partili milletvekilleri katıldı.

        BAKANLARDAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

        Bakanlar Binali Yıldırım ve Mustafa Elitaş, İlknur İnceöz'e taziyede bulunduktan sonra geçen pazar günü Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit düşen ve dün memleketi Aksaray'da son yolculuğuna uğurlanan şehit özel harekat polisi Sinan Kunduracı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakanlar Elitaş ve Yıldırım, şehit babası Mehmet Kunduracı'ya başsağlığı diledi. Bakanlar Yıldırım ve Elitaş, okunan Kuran'ın ardından dua edip, Ankara'ya hareket etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ