Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehit binbaşı Kıvanç Cesur'un baba ocağına ateş düştü
        1

        Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur'un şehit olduğu haberini emekli öğretmen olan babası Remzi ile annesi Zehra Cesur, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde aldı.

        2

        Cesur çifti, acı haberi alır almaz merkez ilçe Menteşe'deki evlerine döndü. Yakınları, şehidin baba evi ile Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nde yönetici olarak görev yapan ağabeyi Dr. Ali Volkan Cesur'un evine akın etti.

        3

        Türk bayraklarının asıldığı baba evinin önünde, sağlık ekiplerinin hazır bekletildiği belirtildi.

        4

        Hemşire Seda Cesur ile evli 1 çocuk babası Kıvanç Cesur'un yarın ikindi namazına müteakip toprağa verileceği belirtildi.

        5

        Hemşire Seda Cesur ile evli 1 çocuk babası Kıvanç Cesur'un yarın ikindi namazına müteakip toprağa verileceği belirtildi.

        6

        Şehit binbaşıdan geriye eşi için hazırladığı anneler günü notu kaldı.

        7

        4 AY SONRA BABA OLACAKTI

        Van'ın Çaldıran ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lıların tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay İbrahim Tıraş'ın Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

        8

        Nurdağı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahit Sağdıç, Emniyet Müdürü Hacı Mustafa Arslan ve askeri yetkililer, Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan şehit astsubayın babası Abdulmutallip ile annesi Elif Tıraş'ın evine giderek acı haberi verdi.

        9

        4 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olan 25 yaşındaki şehit Astsubay İbrahim Tıraş'ın diğer iki ağabeyinin de uzman çavuş olarak orduda görev yaptığı öğrenildi.