Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Partili vekil Ali Ercoşkun: Abdestlerimizi aldık ve bekledik

        HABERTURK.COM

        HABERTÜRK TV TBMM'den canlı yayın yapmaya devam ediyor. Şu anda Meclis'te AK Partili isimler de bulunuyor. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun dün gece Meclis'te yaşananlarıHABERTÜRK'e anlattı.

        "BÖYLESİYLE HİÇ KARŞILAŞILMAMIŞTI"

        Ercoşkun; "İlk andan itibaren millet iradesine sahip çıkmak ve hakkını verebilmek için duruşumuzu hep birlikte gerçekleştirdik.

        Şuanda halen Genelkurmay içerisinden ateş söz konusu oluyor. Bu tank halka ateş açıyor. Bu hiçbir zaman yaşanmamıştı. Böylesiyle hiç karşılaşılmamıştı.Milletimiz tepkisiyle bir destan yazdı" dedi.

        "ABDESTLERİMİZİ ALDIK, HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLARAK BEKLEDİK"

        Meclis'e saldırılarda yaşananları da anlatan Ercoşkun,"Oğlum İstanbul'da, "Baba Boğazköprüsü tutulmuş" deyince bir anda ne olduğunu anlamaya çalıştık. İlk askerleri görünce ve "Boğazköprüsü'nde askerlerin ne işi var?"diye düşündük. Abdestimizi aldık birçok arkadaşım da olduğu gibi. Kendimize göre hazırlığımızı yaptık. Evimdeydim. İlk başta genel merkezimize geldik, grubumuzun talimatı ile de Meclis'imize intikal ettik. Şu anda Anadolu'nun her köşesinden milletvekili arkadaşlarımız Bugünkü oturuma katılmak amacıylameclisimize intikal ediyorlar. İlk bombardımanda hepimiz genel kuruldaydık. Ciddi bir sarsıntı yaşandı. Genel Kurul salonunun hemen üstünde oldu. Ardından daha güvenli yerlere geçtik.Sığınaklarda tam bir dayanışma vardı. Hep beraber müthiş bir dayanışma söz konusuydu. Herkes gözünü kırpmadan her şeye de hazırlıklı olarak, abdestlerini aldı ve hazırlıklı olarak bekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ