Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'nde cinsel istismar

        Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde, 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 28 yaşındaki H.G'e 10 yıl hapis cezası verildi.

        Mayıs ayında Kartepe'de meydana gelen olayda, Z.D adlı kız çocuğu, kaybolmuş ve yapılan arama çalışmalarında birkaç saat sonra bir marangozhaneden çıkarken görülmüştü. Küçük kız ailesine H.G'in kendisini marangoz atölyesine götürdüğünü belirterek, burada yaşadıklarını ağlayarak anlattı.

        Küçük kızın ailesi H.G hakkında şikayette bulundu. Polis, bir internet kafede çalışan H.G'i gözaltına alırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Küçük kız, H.G'nin kendisini marangozhaneye götürdüğünü, eteğini aşağıya indirdiğini, tecavüz etmeye çalıştığı sırada ağlaması üzerine kendisini bıraktığını söyledi.

        KÜÇÜK KIZIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

        Bugün, Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya küçük kız Z.D., annesi A.D. ile tutuklu sanık H.G ve avukatları katıldı. Adli Tıp Kurumu raporuna göre küçük kızın cinsel istismara maruz kaldığı ve psikolojisinin bozulduğu belirlendi. Mahkeme, H.G'i çocuğu hürriyetinden yoksun kılmak suçundan 2 yıl ve küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçundan 8 yıl olmak üzere toplam 10 yıl hapis cezasına çarptırdı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ