Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kızlara el sallarken kaza yaptılar

        Antalya'nın Alanya İlçesi'nde motosikletle gezen 3 gencin, otobüs durağındaki kızlara el sallamak istemesi ölüm getirdi. Direğe çarpan motosikletin 16 yaşındaki sürücüsü Mustafa Kodal olay yerinde yaşamını yitirdi, iki arkadaşı ise yaralandı. Ölen gencin babası Hasan Kodal oğlunun cesedi başında feryat etti.

        Mehmet AL / ALANYA (AHT)

        Görgü tanıklarının iddialarına göre, bayram ziyaretinden dönen ve aynı motosiklette bulunan Mustafa Kodal (16), Efrahim Yazlın (17) ve Abdullah Ak (16), Dinek Mahallesi'ndeki çevreyolu üzerinde bulunan otobüs durağının önünden geçerken, otobüs bekleyen kızlara el salladı. Bu sırada dikkati dağılan Mustafa Kodal'ın kullandığı motosiklet yol kenarındaki trafik uyarı levhasının direğine çarptı. Yola savrulan gençlerden Mustafa Kodal olay yerinde yaşamını yitirdi. Abdullah Ak ve Efrahim Yalçın ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Abdullah Ak'ın sağlık durumunun iyi olduğu, beyin kanaması geçiren ve kafatası ile kaburgalarında kırıklar bulunduğu belirlenen Efrahim Yalçın'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

        BABANIN FERYADI YÜREK DAĞLADI

        Kaza haberini alan Mustafa Kodal'ın babası Hasan Kodal ve yakınları olay yerine gelince yürekler dağlandı. Kendisinin motosiklet tamircisi olduğu öğrenilen acılı baba, "Motosikleti icat edenin Allah belasını versin yavrum. Ben bu acıya nasıl dayanırım" diye hıçkırıklara boğuldu. Oğlunun cansız bedeni başında feryat eden ve sinir krizleri geçiren baba güçlükle sakinleştirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ