Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP ADAYLARINI TANITTI

        İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN1

        Hükümetin terör konusundaki politikalarını eleştiren Baykal, Türkiye tarihinde ilkez bir Başbakanın “Barzani’nin” ağzıyla konuştuğunu savunarak, “Biz, Erzurum, Sivas Kongrelerinin, Milli Mücadele kahramanlarının, vatanı için şehit düşenlerin ağzıyla konuştuk, konuşmaya da devam edeceğiz” dedi.

        İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN2

        “Ben ne başbakana ne başka birisine karakterimi ispatlamak zorunda değilim” diyen Baykal, “Beni bırakın, herhangi bir vatandaşımızın karakteri, ahlakı, dürüstlüğü konusunda söz söyleyemeyecek olanların başında bizzat Recep Tayyip Erdoğan vardır. Kendisinin karakterini ise bizim söylememize gerek yok, yakın çalışma arkadaşları, başdanışmanı Cüneyt Zapsu bütün dünyaya ilan etmiştir” diye konuştu.

        Tanıtım toplantısında, sanatçılar Ferhat Göçer, Onur Akın, Faruk Demir, Ayten Alpman ve Umut Akyürek, Baykal’la birlikte “Memleketim” şarkısını söyledi. Sanatçılar da sevilen şarkılar ve türküler seslendirdi. Salona 10. Yıl Marşı ile gelen Baykal, sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve türkülere de eşlik etti.

        Toplantıda CHP'nin yeni yüzleri Lütfullah Kayalar, Güldal Mumcu, Edip Safder Gaydalı, İlhan Kesici ve DSP kökenli adaylar ilgiyle karşılandı. Toplantıya, CHP'ye katılma kararı alan Hürparti Genel Başkanı Yaşar Okuyan da katıldı.

        ANKA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ