"Yürüyen merdivenlere yön levhası koyduracağım"
Kılıçdaroğlu merdivene ters bindi, Gökçek fırsatı kaçırmadı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul'da yürüyen merdivene ters binen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun siyasette de tersten gittiğini ifade etti.
Gökçek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun dünkü yaşadığı merdiven olayının fıkralara konu olacağını öne sürerek, "Sayın Kılıçdaroğlu inanılmaz bir olayı yaşadı dün. İki tane merdiven var. Merdivenin yeri belli, sağ taraftan binilir, aşağıdan da çıkılır. Bunu bilmeyecek lider düşünülemez. Ancak Sayın Kılıçdaroğlu göz göre göre yürüyen merdivenlere ters biniyor" dedi. Gökçek Kılıçdaroğlu'nun siyasette hep tersten gittiğini belirterek, Ankara'da böyle bir olayı yaşamaması için gerekli önlem ve tedbirleri aldıklarını ifade etti.
Gökçek, Ankarada'ki bütün yürüyen merdivenlere yön levhası yaptıracaklarını belirterek şöyle devam etti: "Bundan sonra Kılıçdaroğlu şaşırmayacak. İyi ki bu olay Ankara'da olmamış. Eğer bu olay Ankara'da yaşansaydı kesin benden bilirdi. Sanıyorum Kılıçdaroğlu danışmanlarına inceletecektir. Sayın Kılıçdaroğlu merdivenlerin yürütmesinin durdurulması için galiba Anayasa Mahkemesi'ne gider. Ancak şu da bilinmelidir ki; Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkede oyunu kullanamamış bir genel başkandır. Kılıçdaroğlu'nun yürüyen merdivenleri kullanamaması gayet normal."