Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP Buca İlçe Başkanlığı tarafından Şirinyer Düğün Salonu’nda düzenlenen 700 kişinin partiye kayıt olduğu törene CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gürsel Tekin, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in yanısıra partililer katıldı. Güsel Tekin, k

        CHP Buca İlçe Başkanlığı tarafından Şirinyer Düğün Salonu’nda düzenlenen 700 kişinin partiye kayıt olduğu törene CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gürsel Tekin, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in yanısıra partililer katıldı. Gürsel Tekin, konuşmasında AK Parti ile aralarında son kamuoyu yoklamalarına göre yüzde 9 puan oy farkının kaldığını belirterek partililerden biraz daha çaba sarf etmelerini isteyerek aradaki oy fakının üstesinden gelebileceklerini söyledi.

        CHP Buca İlçe Başkanlığı tarafından Şirinyer Düğün Salonu’nda düzenlenen 700 kişinin partiye kayıt olduğu törende konuşan Gürsel Tekin, AK Parti ile araların da 9 puan fark kaldığını söyleyerek, “Bugün aramıza MHP’den, AK Parti’den, BDP’den ve birçok partiden aramıza 700 üye katıldı. Türkiye’nin bütün yükü CHP’nin sırtındadır. Bu yükü de biliyoruz. AK Parti ile CHP arasındaki oy farkı sadece 9 puan. Biraz daha çaba sarf edersek bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.

        “GÖZTEPE PARKINA CAMİ YAPILMASINA KARŞIYIZ”

        Gürsel Tekin, sadece yarım saat içinde cebime çok sayıda not geldi, yüzde 99’u işsizlik ve yoksulluk diyerek, “Her gün siyaset konuşanlar bu ülkenin emeklisi, işsizi, çalışanı, esnafı ne durumda biliyorlar mı? TÜİK verilerine bakıldığında toplumun yüzde 80’i mutsuz. Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, Dikili’de yurttaşların daha rahat geçinebilmesi için kamuya ait yeşil alanların önemli kısmını kamuya açmış olsaydı hiçbir şey olmazdı. Yandaşları ise Türkiye’de yolsuzluk hırsızlık yaparak meşrulaştı. AK Parti sıkıştığı dönemde kullandığın din faktörünü yine kullanmaya başladı. Cami okul planı dahilinde yapılıyor. İbadet yerlerini Diyanet İşleri Başkanlığı talep etmeli. Sayın Başkan sizin görevinizi AK Partililer mi yapacak siz mi yapacaksınız? İstanbul’da cami planları ranta dönerken siz ne yaptınız? 1995 yılında ihtiyaç duyduğunuz bir yer 2005 yılında ihtiyaç olmaktan neden çıktı? Nüfus mu eksildi? Hayır, daha da arttı. Şimdi gözünüzü insanların hava alabileceği Göztepe parkında cami yapacağım diye tutturdular. Göztepe parkına cami yapamazsın. Yapmak istiyorsan binlerce kamu alanı var. Gel ben sana göstereyim" diye konuştu.

        “TÜRKİYE'NİN HER COĞRAFYASI BİR İZMİR OLACAKTIR”

        CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, AK Parti İzmir’i hiçbir zaman kazanamayacak diyerek, “Gelen yeni üyelerimizle iktidara yürüyoruz. İktidarın temsilcileri zaman zaman İzmir'e geliyor. İzmir'in önüne hayaller koyuyor. Bunlar hayaldir ve hayal kalacak. 2014'ten itibaren Türkiye'nin her coğrafyası bir İzmir olacaktır" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ