Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Milli eğitimde sanal seks skandalı

        Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı T.N. ile kadın personeli R.Y.’nin bilgisayarda cinsel içerikli sohbet ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. Müdür Yardımcısı T.N. "Birileri benim bilgisayarıma girip, bize komplo kurmuş" derken T.N. ise "Adresim hacklenmişti. MSN kullanıyorum ama bu konuşmaları ben yapmadım" diye konuştu.

        SAMSUN’da, satın almadan sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı T.N. ile kadın personel R.Y. arasında bilgisayarda MSN üzerinden yapıldığı iddia edilen cinsel içerikli sohbetin dokümanları elden ele dolaşmaya başladı. Olay, basın kuruluşlarına gönderilen imzasız mektupla ortaya çıktı. Cinsel içerikli sohbetin dokümanları bazı kişilere de gönderildi. Bu sohbetten kısa sürede Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli de haberdar oldu. Samsun Milli Eğitim camiasında şok etkisi yaratan cinsel içerikli sohbet hakkında açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, "Bunların doğru olduğuna inanmak istemiyorum. Şayet doğru ise affedilir yanı yok. Gereği yapılacaktır" diye konuştu.

        T.N., böyle bir olayın içinde asla olmadığını belirterek, "Bakanlığımızın bize verdiği mail adreslerinden başka özel adres kullanmam. Kullanmamız da yasak. Birileri benim bilgisayarıma girip, bize komplo kurmuş" dedi. R.Y. ise şunları söyledi: "Benim adresim hacklenmişti. MSN kullanıyorum ama bu konuşmaları. ben yapmadım."

        T.N. ile kadın personeli R.Y. arasında geçtiği ileri sürülen görüşmelerde dikkat çekici ifadeler yer aldı. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından dökümü alınan sohbetin bir kısmı şöyle:

        20 Haziran 2006

        Kadın:T. ben ev istiyorum ev, artık rahat edemiyom ya, bi babam geliyo, bi annem, bi abim...

        14 Eylül 2006:

        Erkek:Bugün çok seksisin, hem de çoooook

        Kadın:Öyle miiiii?

        Erkek:Öyleeeee

        22 Eylül 2006:

        Kadın:Seviyorum lan seni

        Erkek:Ben de seni kız, yerim seni kız

        Kadın:Yeeeee

        Bundan sonraki görüşmelerde ise erkek ve kadın, aralarındaki cinsel içerikli konuşmaların dozunu artırıyor.

        İSMAİL TEMİZ-DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ