Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erzincan'da trafik kazası, Erzincan kaza, Yük treni otomobile çarptı

        Kemal Özdemir / ERZİNCAN (AHT)

        Erzincan'da hemzemin geçitte raylarda askıda kalan otomobille çarpan yük treni aracı metrelerce sürükledi. Otomobil hurdaya dönerken, kimse yaralanmadı.

        Kaza Beşsaray köyünde bulunan hemzemin geçitte saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Serhat Sarıçiçek, içinde 4 arkadaşının bulunduğu otomobiliyle hemzemin geçitten geçerken raylarda asılı kaldı. Sarıçiçek kısa bir süre aracını kurtarmak için arkadaşları ile birlikte çaba sarf etti. Tüm uğraşlara rağmen aracını hemzemin geçitteki raylardan kurtaramayan Sarıçiçek, son olarak çareyi tren yolu rayları üzerinde yürüyerek gelen yük trenine uyarıda bulunmakta buldu. Makinist treni durdurmaya çalıştı, ancak mesafe kısa olduğundan tren duramayarak hemzemin geçitte bulunan araca çarptı.

        Çarpmanın etkisi ile yük treni tren yolu rayları üzerinde otomobili yaklaşık 200 metre kadar sürükledikten sonra güçlükle durabildi. Otomobil hurdaya dönerken, şans eseri kimse yaralanmadı. Kaza sonrası otomobil çekici yardımı ile tren yolu raylarından kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ