Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Org. Başbuğ gazetecilerle biraraya geldi

        Basın kuruluşu temsilcilerinin çağrılı olduğu iki günlük ''İletişim Toplantısı''nın ilki Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un da katılımıyla başladı.

        Toplantının bugünkü bölümüne gazetelerin temsilcileri katılırken, yarın da ajans ve televizyon temsilcileri Genelkurmay Karargahında olacak.

        Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, bugün gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve Ankara temsilcileri ile buluştu. Başbuğ'un, gazete yöneticilerine, kırılma eğilimi içine giren bölücü terör örgütü ve terörle mücadelede konusunda önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

        Başbuğ'un göreve başlamasından sonra Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterliği'nce düzenlenen iletişim toplantılarının ilki, bugün Genelkurmay Başkanlığı karargâhında yapılıyor.

        Toplantıya, akredite basın kuruluşlarının genel yayın yönetmenleri ile Ankara temsilcileri davet edildi. Yarın yapılacak iletişim toplantısına ise televizyonların yöneticileri katılacak. Genelkurmay Başkanlığı'nın daha önce akreditasyon uygulaması dışında bıraktığı Yeni Şafak ve Star gazeteleri ile Kanal 24'ün yöneticileri de iletişim toplantısına davet edildi. Başbuğ'un, iletişim toplantısında, kırılma eğilimi içine giren bölücü terör örgütü ve terörle mücadelede atılacak çok yönlü yeni adımlar konusunda medya yöneticilerine bilgi vermesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ