Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (15 Haziran 2019 Cumartesi)
        1

        Yıldızlar bugün bize parlak bir gün getirecek. Mars, Neptün ile olumlu ilişkide olacak ve Satürn'le muhalif bağlantıda olacak ve bu gezegen esasen hem bugün hem de iki gün boyunca egemen olacak. Neptün'ün girişi sayesinde, sabah 8.46'dan itibaren, Mars içgüdüleri yönetmek için uyanacak. Ayrıca, hayal gücünüzün yükselişte olduğu ve sanatsal yaratım için de hayal gücünüzü kullanabileceğiniz bir gündeyiz. Öğleden sonra, saat 17.16'dan itibaren, Satürn Mars'a dönecek, bu bizi asi ve bencil yapacaktır.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, online alışveriş yapmanın eviniz veya aileniz için büyük bir satın alma işlemi yapmanıza yardımcı olduğunu görebilirsiniz. O nedenle ilk gördüğünüzü almaktan çok, araştırma yapmanızda fayda var.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün üniformalı biri size bir destekte bulunacak. Bir polis memuru sizi daha kötü bir kazadan koruyabilir ya da bir güvenlik görevlisi bir boya kutusunun düşmesinden hemen önce bir mağazaya girmenizi engelleyebilir. Ne olursa olsun, bugün üniformalı herkese karşı kibar olun.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çocuklar şu anda hayatınızın en neşe kaynağı olabilir. Ebeveyn iseniz, çocuklarınızdan biri okuldan eve iyi haberler getirebilir. Değilseniz, bir öğretmen veya mentor olarak gönüllü çalıştığınız bir yerde olmanın karşılığını bulabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Liderler kolay zamanlarda ortaya çıkmaz. Liderler zorluklar, denemeler ve düşüp kalkmalardan sonrasında ortaya çıkarlar. Herkesin özellikle de kendinin düşündüğünden daha çok cesaretin olduğunu keşfetmek üzeresin. Ne yapman gerektiğini biliyorsun ve şu anda dağları bile hareket ettirebilirsin.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda, sözleriniz biraz keskin olma eğiliminde. Bu kadar çok açık sözlülük etrafınızdakilere çok gelebilir. Açık sözlülük iyi olabilir ama eteklerinizdeki taşları dökmeye başlamadan önce bir-iki dakika sakinleşip açık sözlülüğü acımasızlıkla karıştırıp karıştırmadığınızdan emin olun.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat etmeyi düşünüyorsunuz ama seyahat etmeniz için uygun bir zaman değil. Zorundaysanız, bol miktarda su, gerekli ilaçlar ve ihtiyaç duyulabilecek acil durum malzemelerini yanınıza aldığınızdan emin olun. Muhtemelen onlara ihtiyacınız olmayacak ama hazırlıklı olursanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda duygularınız çok derinleşiyor ve önemli bir konuya sığ veya eleştirel bir tepki olarak gördüklerinize sabrınız olmayabilir. Hayatınızdaki kişiler şu anda birbirleriyle karşıt fikirlerde görünüyor ve kendinizi anlamsız bir tartışmadan uzak tutmak zor olabilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni veya sıra dışı bir şekilde ekstra para kazanmaya başlayabilirsiniz. Çok ilginç ve sıra dışı fikirlere sahipsiniz ve yaratıcılığınız şu anda çok yüksek. Online bulabileceğiniz yaratıcı işler için gözlerinizi açık tutun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tatillerinizin keyifli olması için "mükemmel" olması gerekmez. Herkesi mutlu etme ihtiyacınızı ortadan kaldırırsanız, stresi ve dramayı ortadan kaldıran garip bir barış duygusu size gelebilir. Bütün bunların altında hepiniz gerçekten birbirinizi seviyorsunuz.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kontrolünüz dışındaki teknolojik aksaklıklar nedeniyle işyerinde ani zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Herkes çıldırıyorken üretken olmanın başka yollarını da bulacaksınız.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evle ilgili birtakım şeyleri değiştirmek istiyorsunuz ama bu size beklenmedik büyük bir masraf çıkarabilir. Özellikle elektronik ve beyaz eşya gibi şeyleri yenilemeyi düşünüyorsanız, ayrıntılara daha fazla dikkat ve özen göstererek planlamanız gerekebilir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizden biri, büyük olasılıkla anneniz veya bir anne figürü, sağlığıyla ilgili biraz sorun yaşıyor. Stres, en olası nedeni gibi görünüyor. Onu evden çıkarmak ya da büyük olasılıkla sorunlarının kaynağı olan baba figüründen uzaklaşmasını sağlamak için yardım etmek zorunda kalacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ