Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (15 Mart 2019 Cuma)
        1

        Bugün Ay yengeç burcunda ilerlerken, Satürn ile görünüm halinde olacak. Duygusal olarak bastırılmış, biraz kasvetli hissedebilirsiniz. Ailevi konular, duygusal tutumlar ve Ay Neptün görünümü ile idealist söylemler öne çıkıyor. Gece gerçekleşen Güneş Merkür tam kavuşumu; Merkür retrosu sebebiyle öze dönüş, içsel farkındalık konularında önemli açılımlara yol açabilir. Sabah hatırladığınız fikirleri, rüyaları yazmak faydalı olur. Gün boyu yardımsever vasıflarımızla, sürekli şikayet edip faaliyete geçemeyen ilkel güdüler çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Yeşil

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Neşeli, coşkun ve yenilikçi Koçlar, günlük sorumluluklar ve ailevi konularla meşgul olacaksınız. Beklentileri karşılamak adına zorlanabilirsiniz. Merkür retrosu yakınlarınız arasında eski husumetleri harekete geçirebilir. İfadede seçici olmak faydalı olur.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratmayı ve üretmeyi seven Boğalar, gün boyu duygusal yoğunluğunuz fazla olabilir. Kardeşleriniz veya yakınlarınızla ilgili gelişmeler söz konusu. Sizi kısıtlayan koşullara karşı içsel mücadele halindesiniz. Hedefleri gözden geçirmek faydalı olur.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uyum kabiliyeti gelişkin İkizler için gün boyu duygusal güvenlik arayışınız yüksek. Gelir gider dengesini ayarlayamamak stres yaraatbilir. Merkür retrosu sizi yönsüz kılıyor. Becerilerinize güvenin ve koşulları gözden geçirin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleneklerine bağlı Yengeçler gün boyu değişiklik yapma arzunuz yüksek. Kişisel konulara yoğunlaşın. Sorumluluklar nedeniyle kendinizi kıstırılmış hissedebilirsiniz ancak yaşam enerjiniz artıyor. Yakınlarınızla ilgili konularda belirsizlik devam ediyor.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tutkulu ve güç kullanmayı seven Aslanlar için romantik konularda gelişmeler olası. Bugün toplumsal konular, çalışma arkadaşları, geçmişten gelen varsa borçlar, alacaklar gündem olabilir. Eleştirel davranmadan, işleyişi anlamak ve ilerlemek önemlidir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farkındalığı gelişkin Başaklar için bugün ilişkiler önemli. Sosyal faliyetler öne çıkıyor. Olağandan daha empatik, destekleyici ve duygusal tutumlar içindesiniz. Bir yandan sorumlukları hatırlatırken diğer yandan olaylara yön veren siz olacaksınız.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerde destekleyici olan Teraziler bugün kariyer konularında hareket olası. Hayatınızı zorlaştıran ve hedeflerinize engel olan düşünce ve duygularınızla yüzleşeceksiniz. Gün boyu ideallerinize odaklanın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duyguları dönüştürebilen Akrepler, yaşam planlarınızı engelleyen olayları gözden geçireceksiniz. Güvenli alanda kalmak adına zorlaşan koşullara sabır gösteriyorsanız, gün boyu duygusal tepkiler açığa çıkabilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kaostan düzen yaratabilen Yaylar, duygusal dalgalanmalar, krizler olası. Gün boyu insan ilişkilerinin doğasını sorgulayacaksınız. Yanlış anlaşılmalar, ailevi hassasiyetler olası. Alanınızı korumanız ve objektif tutum sergilemeniz faydalı olur.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öz disiplini gelişkin Oğlaklar, gün boyu ilişkiler alanınız aktif. Güne öfkeli başlayabilirsiniz. Tansiyon hassasiyeti olası. Sağlığa özen göstererek ilerleyin, önemli konular çözüme ulaşıyor. Yazılı işleri iki kez kontrol edin.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hedef odaklı Kovalar, gece aklınıza gelen konuları yazmayı ihmal etmeyin. Önemli çıkarımlar yapmış olabilirsiniz. Gün içinde ruh beden dengesini koruyup, olayların gözlemcisi olun. Sabır sınayan koşullar gelişse de akışta olmak önemli.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sezgileri kuvvetli Balıklar, duyularınızın açık olduğu romantik arzuların arttığı bir gündesiniz. Dışarıdaki dünyayı gözlemleyip anlayarak, ilüzyon yaratmadan hedeflerinize yoğunlaşın. Gün boyu üretim ve uygulama önem kazanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ