Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (20 Temmuz 2019 Cumartesi)
        1

        Ay Balık burcuna giriyor. Ay, Balık burcuna girdiğinde rüya gibi, yaratıcı ve süslü hissedersiniz. Belki yalnız kalmaktan hoşlanabilirsiniz. Hayal gücünüz güçlü ve gerçeklikle ilişkiniz zayıflayacak. Meditasyon ve dua odağınızda olacak. Satürn, Güney Düğüm ve Pluto birbirine yakın olduğundan beri bu enerjiyle birkaç aydır çalışıyoruz, ancak Ay tutulması bizi tekrar zorlayacak. Dolunay, yaşamınızda neyin güçlü ve sağlam olduğunu tanımak ve görmekle ilgili olacak. Dolunay, korku ve eksiklik ve yeterince olmama ya da yapmama duygularını ortaya çıkarabilir.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İnsanlar bugün kolayca sinirlenebilirler. Onları ne kadar iyi tanırsan, seni alevlendirme ihtimalleri de o kadar fazla olur. Sakin davranın ve tartışmalara girmekten kaçının.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün müthiş bir irade ve enerjiniz var, bu yüzden onları iyi kullanmaya başlayın. Neredeyse her şeyi yapabileceğinizi düşündüğünüz ruh hallerinden birindesiniz ve özellikle zorluklarla mücadele etmekle ilgileniyorsunuz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinin tüm adımlarını bugün göz önüne almalısın. Ulaştığınız sonuçlardan bazılarının tekrar gündemde olma olasılığı yüksek ve bunları dikkatlice düşünmeniz gerekiyor.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilgi, telefon görüşmeleri ve diğer taleplerle bombardıman edildiğiniz, özellikle yoğun bir programla baş etmeye çalışıyorsanız, görevlerle bombalandığınız bir güne hazırlanın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşamınızda bazı önemli değişiklikler yapabilirsiniz, özellikle bunlar duygusal ya da finansal meselelerle bağlantılıysa. Belki zamanında bir şeyleri yapmaktan vazgeçtiniz ve şimdi harekete geçmeye hazır mısınız?

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecek için umutlarınıza ve hayallerinize odaklanmanın zamanı geldi, çünkü bazılarının gerçekleşmesi için iyi bir şansınız var. Neye ulaşmak istediğinizi düşünün ve bir plan hazırlayın.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün neyin en önemli olduğuna dikkat edin ve önemli olmayan konular başka bir güne kadar beklesin. Bu, en yakın ve en sevdiklerinizle beraber olacağınız anlamına gelir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki iki hafta boyunca aklınızdaki bir sorunu her açıdan incelemeniz gerek. Bu, hayal ettiğiniz kadar basit veya kolay olmayabilir, çünkü yakında düşündüğünüzden daha fazla sorun olduğunu keşfedeceksiniz.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile meseleleri bugün istediğinizden çok yüzeye çıkacak. Kendinizi biraz savunmacı hissediyorsunuz ve bu konuyla ilgili herkes size ulaşmaya çalışıyor gibi görünüyor.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir tatil rezervasyonu yaptırmak veya uzun bir yolculuğa çıkmak için harika bir gün, özellikle de tatilin yaşamınız üzerinde derin bir etkisi olacağını düşünüyorsanız.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün dünyanızda bazı yaratıcı değişiklikler yapma havasındasınız. Hiçbir endişe hissi bile hissetmiyorsunuz, çünkü doğru şeyi yaptığınıza ikna oldunuz.