Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2019 Salı)
        1

        Ay İkizler’de ilerliyor. Gün içinde Neptün ile görünümde. İletişimin önemli olduğu, yanlış anlaşılmalardan kaçınılması gereken bir gündeyiz. Sanatsal etkinlikler, yaratıcı faaliyetler öne çıkıyor. Yazılı, görsel sanatlar alanında ilham, akışkan ifadeler olası. Akşam saatlerinde Ay Mars kavuşumu başlıyor. İfadeler sertleşirken sağlık hassasiyetleri yaşanabilir. Venüs Satürn görünümü keskinleşti; ilişkiler ve finans konularında hassasiyetler gelişirken, kontrol ve güç düşkünü manipülatif güdüler aktif.

        Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün Rengi: Krem

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni fikirler, halkla ilişkiler çalışmaları, anlaşma hazırlıkları içinde olabilirsiniz. Kontrol ve güç düşkünü manipülatif güdülere dikkat etmek faydalı olur. Kariyer ve finansal konularda hareketlilik olası.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilişkiler ve finans konularında da hareket olası. Geçmişten gelen borç alacak, uluslararası alan ve hukuki konularda gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde öfkeli söylemlere dikkat.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde önemli projeler bilinirlik imkanları gelişiyor. Akşamüstü sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Sağlık hassasiyetleri yaşanabilir. Bugün maddenin değeri ve öz disiplin konularına yoğunlaşacaksınız.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimin önemli olduğu, yanlış anlaşılmalardan kaçınılması gereken bir gündeyiz. Akşamüstü geçmişin yaralarının güne yansımasına izin vermeyin. Gün boyu dayanıklılık sınavları, sosyal çevrede gelişmeler olası.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sanatsal etkinlikler, yaratıcı faaliyetler öne çıkıyor. Görsel sanatlar alanında faaliyet yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ifadeler sertleşirken sağlık hassasiyetleri yaşanabilir. Romantik konularda tedbirli olmak faydalı olur.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ilişkiler ve finans konularında hassasiyetler gelişebilir. Birlikte çalıştığınız insanların desteği ile sosyal bilinirlik getiren olaylar gelişebilir. Akşam saatlerinde ifadeler sertleşirken sağlık hassasiyetleri yaşanabilir.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimin önem kazandığı bir gündesiniz. Sanatsal etkinlikler, yaratıcı faaliyetlere yoğunlaşmak faydalı olur. Onaylanma arzunuza takılıp kalmadan olayları çok yönlü değerlendirin. Akşamüstü ifadelere dikkat edin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkiler ve finans konularında hassasiyetler gelişirken, kontrol ve güç düşkünü manipülatif güdülere dikkat edin. Akşamüstü tartışmalardan kaçınmak ve huzuru korumak önem kazanıyor. Yapıcı söylemler uzun vadeli sorunlardan korunmanızı sağlar.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde ilişkiler ve finans konularında hassasiyetler gelişirken, kontrol ve güç düşkünü insanlara karşı tedbirli olun. Akşam sağlık hassasiyetleri, dolaşım sorunları olabilir, zihin beden dengesini koruyun.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi yaratıcı biçimde ortaya koymak adına sınırlarınızı zorlayacaksınız. İlişkiler ve finans konularında hassasiyetler gelişirken, kontrol ve güç düşkünü tavırlara dikkat edin. Ertelenmiş işlerde gelişmeler, akşam saatlerinde haberler olası.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İfadede seçicilik ve iletişimin önemli olduğu olaylar gelişebilir. Sanatsal etkinlikler, yaratıcı faaliyetler öne çıkıyor. Akşam saatlerinde aşk, çocuklar, spekülatif konularda hassasiyetler olası.