Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hadise: Sevgilimden hediye gelse söylemem - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; şarkıcı Hadise 34. yaşını önceki akşam Etiler'deki bir mekanda yakın dostları ile birlikte kutladı.

        2

        Hadise’nin keyfi bir hayli yerindeydi.

        3

        "ÇOK MUTLU OLDUM"

        Birçok mesaj ve hediye aldığını söyleyen Hadise, "Normalde ben pek doğum günü kutlamayı sevmem fakat bugün benim için bir akşam organize edilmiş, çok mutlu oldum. Bütün gece çok güzel mesajlar aldım, sevenlerime çok çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        4

        "HUZUR VE SAĞLIK DİLEDİM"

        Geçmişte zor durumlar yaşayan ve sık sık gündeme gelen Hadise, muhabirlerin, "Doğum gününüzde ne dilediniz?" sorusuna, "Huzur ve sağlık diledim" cevabını verdi.

        5

        "SEVGİLİMDEN HEDİYE GELSE SÖYLEMEM"

        Kolyesi dikkatleri çeken Hadise, muhabirlere karşı savunma yaparak, "Arkadaşlar her şeyden manşet çıkarmayın. Sevgiliden falan değil, bugün program için kullandım. Sevgiliden olsa da size bunu söylemem herhalde" diyerek aracına bindi.

        6

        Hediyelerden dolayı araca binmekte zorlanan Hadise, muhabirlere, "İyi akşamlar" diyerek mekandan ayrıldı.

        7

        "ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN"

        Oyuncu Seda Bakan da yakın arkadaşı Hadise’yi doğum gününde yalnız bırakmadı. Doğum sonrası oldukça zayıfladığı görünen Seda Bakan, anneliğin güzel gittiğini belirterek, "Allah isteyen herkese nasip etsin. Her şey çok güzel gidiyor. Çok şükür. Şu an televizyon için bir şey düşünmüyorum. Belki birkaç ay sonra bir şeyler olabilir" şeklinde konuştu.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ