Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hafsanur Sancaktutan: İtiraf ediyorum, dedem tarafından istismara uğradım! - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'da 7 ve 10 yaşındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıklarına ilişkin Elmalı davası Türkiye'nin gündemine oturdu. Davada faillerin tutuksuz yargılandığının ortaya çıkmasından sonra ünlüler isyan etti. Bazı isimler ise maruz kaldıkları istismar olaylarını sosyal medyadan itiraf etti.

        "DEDEM TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADIM"

        Yaşanan olay sonrasında ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan (21), kendisiyle ilgili şok bir itirafta bulundu. Sancaktutan, "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum." dedi.

        Hafsanur Sancaktutan
        Hafsanur Sancaktutan
        REKLAM

        SERAY KAYA: ARTIK KORKMUYORUM

        Oyuncu Seray Kaya (30) da Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını açıkladı.

        Seray Kaya
        Seray Kaya

        Kaya, "Ben de çocuktum! Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum. Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım istismarın suçlusu ben değilim. Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, sesini duyuramayan, istismara uğrayan çocuklar için ses olmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ