Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hakan Taşıyan kimdir, kaç yaşında? Hakan Taşıyan sağlık durumu nasıl?

        Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Hakan Taşıyan'dan üzücü haber geldi. Sağlık sorunları yaşayan Taşıyan'ın hastaneye kaldırıldığı haberleri geldi. Sevenleri Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu nasıl? sorusunu merakla araştırmaya başladı. Konuya ilişkin açıklama Hakan Taşıyan'ın resmi Twitter hesabından geldi. Peki Hakan Taşıyan kaç yaşında? İşte haberin detayları...

        HAKAN TAŞIYAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

        Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Hakan Taşıyan'dan üzücü haber geldi. Sağlık sorunları yaşayan Taşıyan'ın hastaneye kaldırıldığı ve organ nakline ihtiyacı olduğu duyuruldu.

        47 yaşındaki Taşıyan’ın sosyal medya hesabından, “Sevgili Dostlarımız, Değerli sanatçımız Hakan Taşıyan bugün itibariyle sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ nakline ihtiyacı vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz” açıklaması yapıldı.

        REKLAM

        HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

        Hakan Taşıyan 1 Nisan 1973 yılında Ankara'da doğmuş, Türk arabesk fantazi müzik şarkıcısı, bestekâr, söz yazarı ve oyuncudur.

        HAYATI

        Çocukluk yaşlarından itibaren Saza ilgi göstermiş ve çalmaya başlamıştır. Daha sonra babasıyla beraber düğünlere gitmiştir. Ufak yaşlardan beri müziğe ilgiliydi ve bu nedenle askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini çok beğendi ve destekledi. Onların desteğini arkasına alan ünlü sanatçı ilk kasedini piyasaya çıkardı. İlk kasedini çıkartma olayı şu şekilde oldu. Önce İstanbul’da Unkapanı'nda bulunan bir takım yapımcıların yanına gitti fakat o yapımcılar Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşünüp pek ilgi göstermediler. Bunun ardından Ankara'ya giden Sanatçı Sıla Müzik ile beraber ilk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü piyasaya çıkarttı.

        REKLAM

        1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin ismi Sensiz İki Gün oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı. Büyük bir hayran kitlesine kısa süre içerisinde sahip oldu ve konserleri hınca hınç doldu.

        Bu albümü sonrası Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sunmuştur. Albümler her şey istediği gibi olmasına rağmen hayranlarının her zaman dostluk kardeşlik içinde olmasını temenni etmiştir.

        OYUNCULUK HAYATI

        1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da başarılı bir performans gösterdi. Bu dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynamıştır.

        2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara geldi.Güz Gülleri isimli dizi ile beraber önemli kişilerle başrol oynamıştır. Bu dizide Kemal karakterini canlandırmıştır.

        HAKAN TAŞIYAN'NIN ALBÜMLERİ

        Yıl Albüm
        1996 Hesabım Bitmedi
        1997 Sensiz İki Gün
        1998 Gözün Sevem
        1999 A Canım Kıymetini Bilemedim
        2000 Güz Gülleri
        2002 Mor Hicranlar
        2003 Hakan Taşıyan
        2004 Türkülerle
        2005 Mutluluk Yağmuru
        2006 Ya Sen Ya Hiç
        2012 Gitme Gülüm
        2018 Sessiz Sedasız Dönüş
        2019 Ben Küskünüm Feleğe
        2020 Aramadın

        OYNADIĞI FİLMLER

        Canlandırdığı Yıl Yapımın Adı Canlandırdığı Karakter
        1998 Hesabım Bitmedi Hakan
        2001 Güz Gülleri Kemal
        2015 Kardeş payı Hakan Taşıyan(Konuk Oyuncu)
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ