Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ''in Yüksekova ilçesinde kar ve tipi sonrası kapanan Dağlıca bölgesindeki Pınarözü köyü ile Büyükçiftlik Beldesi'ndeki Varvevik askeri üs bölgesi yolunda, karla mücadele çalışması başlatıldı. İş makineleri bazı yerlerde metrelerce yükseklikteki karda tüneller açarak ilerleyebildi.

        Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Bölgesi'ndeki Pınarözü Köyü ile Büyükçiflik Beldesi'ndeki Varvevik askeri üs bölgesinin yolu, kışın yağan kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Çığ riski nedeniyle 5 aydır kapalı tutulan yolların açılması için İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. İş makineleri bazı yerlerde metrelerce yükseklikteki karda tüneller açarak ilerliyor. Her iki yolun bir hafta içerisinde açılması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler