Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Erçel'in bir dönem sunuculuk yaptığı ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        2012'de bir magazin programının sunuculuğunu yapan oyuncu Hande Erçel'in o görüntüleri, yıllar sonra sosyal medyada olay oldu.

        2

        Son dönemlerin en popüler oyuncularından biri olan Erçel, henüz 18 yaşındayken bir dönem aşk yaşadığı şarkıcı Murat Dalkılıç'ın eski eşi oyuncu Merve Boluğur'un haberini sunarken yaşadığı dil sürçmesi, sosyal medyada gündem oldu.

        3

        "HANDE'NİN YARIŞMAYA SEÇİLMESİNİN SEBEBİ BENİM"

        Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer de daha önce konuk olduğu programda Hande Erçel'in kendisi sayesinde güzellik yarışmasında birinci olduğunu açıklamıştı.

        Erçel'in şöhret yolculuğunu anlatan Sönmezer, "Hande'nin katıldığı güzellik yarışmasında seçilmesinin sebebi benim. Ben o yarışmada jüriydim ve ısrar ettim." demişti.

        4

        Esra Sönmezer, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        'İlla ki Hande olsun.' diye. Birinci de oldu zaten. O dönem bir kanalda magazin programı yapıyorduk. Tacıyla programımıza konuk oldu. Daha sonra 1-2 ay magazin programı sundu bizim kanalda. Birden ortadan kayboldu, sonra dizilerle çıktı piyasaya.

        5

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Öte yandan rol arkadaşı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla konuşulan Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Utangaç tavırlar sergileyen oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        'EVLİLİK' AÇIKLAMASI

        Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var." demekle yetinmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ