Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (11 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün ve önümüzdeki hafta boyunca gökyüzünde devreye giren Satürn- Uranüs olumlu açısıyla yapılandırmak istediğimiz değişiklikleri hayatımıza katabiliriz. Uzun vadeli ve disiplinli işlerin peşine düşebiliriz. Hayatımızı yeniden yapılandırmak adına bu olumlu etkilerden faydalanalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda başkalarının üzerinizde kuracağı tesirlere dikkat edin. Değişimleri, kalıcı noktalara taşımanın dinginliği içinde olabilirsiniz

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, bazı davranışlarınızı gözden geçirebilir ve istediğiniz değişimleri hayatınızda kullanabilirsiniz. Hayatı algılama şekliniz genişleyecek.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki sorumluluklarınızı değiştirebilir ve aradığınız istikrarı sağlayabilirsiniz. Gece saatlerinde evde vakit geçirmek sizi mutlu edecek.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki değişimleri, kalıcı bir forma sokabilirsiniz. Yapılması gerekenleri görecek ve istediğiniz değişimleri hayatınıza geçireceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sanatsal işlerinizde, aşk hayatınızda ve gelecek planlarınızda kalıcı değişimlere kapınızı açabilirsiniz. Hayatınızı gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızın sorumlulukları ve parasal konularda olumlu adımlar atılabilir. Gün içinde yaşadığınız zorlanmalar gece saatlerinde geride kalacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevre ilişkilerinizde değişmesi gerekenleri fark edebilir ve değişimleri istikrarla gerçekleştirebilirsiniz. Gece saatlerinde kafanızı dinleyeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızla ilgili konulara yatıracağınız parayla ilgili önemli adımlar atacaksınız. Hafta sonu sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız sizi rahat bırakmayabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel yaşantınızda değişmesi gerekenleri hayatınıza etkili bir şekilde sokabilirsiniz. Sabırla ve istikrarla ilerlemek size çok şey kazandırabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olayları sabırla karşılayabilir, gerekenleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Değişik olan her şey ilginizi çekebilir. Kendinizi hayatın akışına bırakın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre ilişkilerinizde neler yapmanız gerektiğini bilecek, doğru bir şekilde ilerleme kaydedeceksiniz. Dostlarınıza sırdaşlık yapabilirsiniz.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kazançlarınızda değişmesi gerekenleri göz önünde bulunduracak ve buna göre davranacaksınız. Özel hayatınızda eleştiri dozunu düşük tutmalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ