Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (26 MART 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ

        HAFTAYA Ay, Yengeç burcundayken aile hayatımıza ve güvenlikle ilgili konulara odaklanarak başlıyoruz. Öğleden sonra Ay’ın Aslan burcuna geçmesiyle hayatı daha keyifle algılayabiliriz. Bu hafta bazı işlerimizde zorlanmalar ve sorunlar oluşabilir. Kuracağımız farklı ilişkilerden keyif alabiliriz.

        Cumartesi günü oluşan dolunayla beraber biraz gergin ve oldukça hareketli bir hafta içinde olacağız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sabah, içinizden geldiği gibi davranma isteğiniz yapmanız gerekenlerle çakışabilir. Öğleden sonraysa daha yumuşak enerjiler altına girecek ve daha keyifli olacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aklınızda birçok plan olabilir ama bunları hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra aile hayatınızda huzuru ve güveni deneyimleyebilirsiniz. Bu size iyi gelecek.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizin üzerine eğilebilir, bazı hoşnutsuzluklarınızı çevre ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya çalışın. Öğleden sonra hızlı ve hareketli planlar sizi bekliyor.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde gerilimli yapınızı iyi idare etmelisiniz. Öğleden sonraysa yeni haftaya yavaştan alışmaya başlayacak, iş hayatınızda yapılması gerekenleri kolay halledeceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aldığınız haberler karşısında ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Öğleden sonra şartlar lehinize dönecek. Gezileriniz ve eğitimsel planlarınız için harekete geçebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Öğleden sonra kendinizi hayatın akışına bırakmayı başaracak ve sabah düşük olan enerjinizi toparlayacaksınız. Dua, meditasyon ve kendinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş hayatınızda ortak hareket etmek kolay olmayabilir. Öğleden sonra sosyal çevrenizdeki insanlarla planlar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda esnek olacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra kariyer ve iş hayatınızda hızlı ve iş bitirici yönleriniz ortaya çıkabilir. Bu aralar kendinizi başka insanlara adamışsınız gibi görünüyor. Fedakâr tavırlar içindesiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para hesaplarınızı yaparken tavsiyelere kulak asmayabilirsiniz. Öğleden sonra size keyif verecek insanlarla birlikte vakit geçireceksiniz. Hayata olumlu bakmaya çalışın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda karşı tarafı anlamakta biraz zorlanıyorsunuz. Aile hayatınızla ilgili ortak para konuşmaları ve yapılması gerekenler öğleden sonra devrede olacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizi düzenlerken sinirli etkiler altında olabilirsiniz. Aynı anda birçok konuyla uğraşmanız sıkıntı yaratabilir. Size yardım etmek isteyen insanları geri çevirmeyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde para işlerinizde gergin olabilirsiniz. Etrafınızda olup biten her şeyi bir tehdit gibi algılayabilirsiniz. Öğleden sonraysa günlük işlerinizle ilgileneceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ