Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (30 Mayıs 2018)

        BAŞIMIZA NELERGELECEK?

        BUGÜN ilgi alanlarımızı belirleyen Merkür, İkizler burcuna geçiyor. İletişimimiz hızlanabilir. Önümüzdeki 2 hafta boyunca iletişimimizde mantıklı, becerikli ve çözüme yönelik davranışlar sergileyebiliriz. Sosyal olma, kalabalığa karışma ihtiyacımız artabilir. Konuşmak, kendimizi ifade etmek, farklı konulara odaklanmak önem kazanabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket etmenizi sağlayacak. İletişiminiz güçlenecek.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Bu dönemde ticarete ve paraya dayalı önemli iş anlaşmaları ortaya çıkabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İfadeniz rahatlayacağından artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Bugünden itibaren aklınızdaki konularda rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli planlarınız varsa 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Bu süreçte kendinizi dinlemek ve olayları gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanınızda kendinizi rahat ifade edeceksiniz. Sorunlar karşısında rahatça çözümler bulacaksınız. Birden fazla konuyla uğraşmanız gerekebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanacak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kredi almak, banka işlerinizi halletmek, sigorta ve vergi konularınızı gözden geçirmek için uygun bir süreçtesiniz. Gizemli konular ilginizi çekecek.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Problemleriniz varsa çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Kontratlar gündeminize gelebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşiniz konusunda becerilerinizi geliştirebilir, etkili iletişiminizle iyi işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek için de uygun bir süreçtesiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aile büyüklerinizle iletişiminiz hızlanacak. Emlak alım, satım veya kiralama gibi işlemleriniz varsa, bu dönem bunları yapacak ortamları bulacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ