Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hazal Filiz Küçükköse: Bizi sık sık göreceksiniz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

        2

        "BİZİ SIK SIK GÖRECEKSİNİZ"

        Yaz alışverişi yapan 33 yaşındaki Küçükköse, geçtiğimiz günlerde bir erkek arkadaşı ile birlikte görüntülenmişti. Muhabirlerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hakkında çıkan haberlerle ilgili, "Yanımda gördüğünüz kişi çok yakın arkadaşım. Sık sık göreceksiniz. Aramızda öyle aşk falan yok. Bu hem bana, hem arkadaşıma zarar veriyor. Aşk hayatımda kimse yok" dedi.

        3

        "KENDİ GÜCÜMÜN FARKINA VARDIM" DEMİŞTİ

        Aşk hayatı ile ilgili de konuşan oyuncu, "Uzun süredir hayatımda kimse yok. Bir süre de olmayacak. Böyle iyi hissediyorum. Biraz kendi gücümün farkına vardım, sakinleştim ama bir ilişkim olacaksa da birbirimizi anlayabileceğimiz, aynı bakış açısı olan bir ilişkiye de açığım" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "ARTIK BU DURUMA ALIŞTIM"

        Öte yandan gazetecilerin, "Pandemi döneminde özlem duyduğunuz bir şey oldu mu?" sorusuna yanıt veren Hazal Filiz Küçükköse, "Artık bu duruma alıştım. Sanki normal olan buymuş gibi geliyor ama özgürce dolaşmayı çok özledim" demişti.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ