Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar: Saygısızlıklara hatta kaprise hiç tahammülüm yok - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi.

        Ayvalık'taki yazlığına gitmeden kişisel işlerini halleden Avşar kızına yeni filmi sorulunca, "Bizim her şeyimiz tamam. Almanya'daki işlerin tamamlanmasını bekliyorum. Biz anlaştık her şeyiyle. Top artık onlarda zaman için... Alman-Türk ortak yapımı bir film olacak. Bir anne ve kızın hikayesini anlatacak. Fikir alışverişinde bulunuyoruz kızımın kimin olacağıyla alakalı." dedi.

        2

        "TAHAMMÜLÜM YOK!"

        Hülya Avşar'a yeni nesil oyuncuların çok kaprisli olduğu söylentileri hatırlatıldı. Ünlü isim, "Hiçbir fikrim yok. Ben hiç denk gelmedim. Denk gelseydim ne olması gerektiğini öğretirdim. Hiç tahammülüm yok saygısızlıklara hatta kaprise... Zaten öyle olanlar karşılığını ileriki mesleki hayatlarında alıyorlar. Kendileri bilirler. Ben rastlamadım, izin vermezdim." dedi.

        3

        "BENDEN FIRÇA YEMİŞTİ!"

        "Geçmişten bugüne hiç size denk gelen bir olay yaşanmadı mı?" sorusuna yanıt veren Avşar, "Bir tane var ama onu anlatmayacağım. Yaşadığım kişi için de hoş değil. Bir fırça yemişti benden bir oyuncu ama bu burada kalsın." şeklinde konuştu.

        4

        "YORULMAK HOŞUMA GİDİYOR"

        Sahne çalışmalarının yoğun olduğunu söyleyen Hülya Avşar, "Şimdi birkaç günlüğüne kaçıyorum, sonra yine devam..." ifadelerini kullandı.

        Bodrum-Çeşme arası yazı çalışarak geçireceğini dile getiren Avşar, basın mensuplarınıni "Yorulmayacak mısınız?" sorusuna, "Yorulmak hoşuma gidiyor, mutluyum." cevabını verdi.

        5

        Geleneksel aile buluşmasını bayramda gerçekleştiremediklerini belirten ünlü isim, "Ben çalıştığım için buluşamadık ama ağustos ayında bir araya geleceğiz inşallah." açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ