Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hülya Avşar: Sizi seviyorum! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün otomobiliyle seyir halindeyken objektiflere yansıdı. Avşar, aracının ilerlediği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etti.

        Ayvalık'a gideceğini ifade eden Hülya Avşar, "Sizi seviyorum" diyerek, hızla oradan ayrıldı.

        2

        "SAHNELERİ ÖZLEMEDİM"

        Muhabirlerin, "Sahneleri özlediniz mi?" sorusuna şaşırtan bir cevap veren Avşar, "Hayır, sahneleri özlemedim. Doğru düzgün sahne mi var? Şimdikilere 'Sahne' diyemiyorum ben. 'Lokal' desem daha doğru olur." diye konuşmuştu.

        3

        "ÇALIŞMALARIM SÜRÜYOR"

        Yakın zamanda müzikal projesiyle sevenleriyle buluşacağını belirten Hülya Avşar, "O kadar içime sinen bir iş oldu ki... Şu an müzikal oyunuma odaklanmış durumdayım. 7-8 aydır onunla ilgili çalışmalarım sürüyor." demişti.

        4

        O SORUYA ESPRİLİ YANIT: ÇOK AYIP!

        Gazetecilerin, "Hayatınızda birisi olduğu söyleniyor..." sözleri üzerine esprili bir açıklama yapan Avşar, "Bir kişi' diye mi konuşuluyor? Çok ayıp..." diyerek, kahkaha atmıştı.

        5

        "GENÇLERLE KIYASLAMAK HOŞ OLMUYOR"

        Sosyal medyada yayınladığı iddialı pozları hakkında da konuşan ünlü isim, "Ben fotoğraf koydukça siz 'Genç kızlara taş çıkardı' başlığı atıyorsunuz. Herkesin kendi yaşına bakması gerek. Gençlerle kıyaslamak hoş olmuyor." ifadelerini kullanmıştı.

        "Siz gazeteci olsanız o fotoğraflara ne başlık atardınız?" sorusuna da yanıt veren Hülya Avşar, "Güzel kadın' başlığını atardım." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ