Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Yoğun sisin etkili olmasıyla seferler yeniden durdu

        İstanbul'da dünden beri etkili olan yoğun sis, deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde etkisini gösteren yoğun sis, İDO ve BUDO seferlerinin iptal olmasına neden oldu. Öte yandan sisin etkisini azaltmasıylasaat 10:30'da seferler başlasa da, sisin yeniden etkili olmasıyla vapur seferleri yeniden durdu.

        SEFERLER YENİDEN DURDU

        İstanbul Boğazı'nda dünden beri etkili olan sis deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde de etkili olan yoğun sis nedeniyle Şehir Hatları tüm vapur seferleri yapılamadı. Saat 10:30'da normale dönen seferler, sisin etkili olmasıyla yeniden durdu.

        SEFERLER 10:30'DA BAŞLAMIŞTI

        İstanbul'da yoğun sisin etkisini yitirmesinin ardından iptal edilenvapurseferleri saat 10:30'da yeniden başladı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları'nın dün hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen tüm seferleri normale döndü.

        Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle sürücülerin de zor anlar yaşadığı İstanbul'da, sisin etkisinin gün içinde tamamen azalmasının beklendiği belirtildi.

        DENİZ ULAŞIMINA SİS ENGELİ

        İDO'nun Pendik-Yalova seferleri BUDO'nun da Bursa-İstanbul seferleri karşılıklı yapılamıyor. İstanbul Boğazı da sis nedeniyle çift yönlü gemi trafiğine gece yarısından sonra kapandı.

        İstanbul'da dünden beri etkili olan sis hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sis nedeniyle, vapur ve tekne seferleri bu sabah da yapılamadı. İDO ve BUDO'nun seferleri de iptal edilirken boğaz ve çevresinde etkili olan ses nedeniyle köprü neredeyse görülemiyor.

        Beşiktaş'ta, tekneye binerek Anadolu Yakasına geçmek isteyen vatandaşlar, seferlerin yapılamayacağı haberini alınca alternatif ulaşım yollarını tercih etmek zorunda kaldı.

        İDO'nun iptal edilen seferleri

        Pendik-Yalova 09:00

        Yalova-Pendik 09:00

        REKLAM

        BUDO'nun iptal edilen seferleri

        09:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)

        09:00 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas)

        09:30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)

        10:30 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ