İki grup bıçaklarını çekti... Cinayet anı kamerada!
İstanbul'da, iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan 27 yaşındaki Ahmet Dolu hayatını kaybetti. Yaralanan 2 kişinin tedavisi ise hastanede devam ediyor. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor
ABONE OLİstanbul Zeytinburnu'nda olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Telsiz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.
DHA'daki habere göre karşılıklı bıçakların kullanıldığı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Göğsünden ve karnından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ahmet Dolu (27), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Muhammed Çiftçi (20) ve Furkan Basıç (20) isimli yaralıların ise hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Ölen Ahmet Dolu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
İki grup arasında başlayan kavganın ilk anları çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Farklı bir sokağa taşan kavgadan kaçan yaralıların ise kan kaybı nedeniyle sokak ortasına düştüğü ve çevredekilerin yardıma koştuğu anlar da farklı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Çevrede esnaflık yapan Emirhan Alataş yaşanan olay nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Çalıştığım sırada bağırma sesleri geldi. Genç yaşlarda iki kişi yerde bağırıyorlardı. Yaklaştım ikisi de kan içindeydi. İlk başta ne olduğunu anlamadık. İnsanlar toplanmıştı, yerde kan vardı. İçeriden havlu getirerek yardımcı olduk.