Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Takipçileri yasta! Tanıtımını yaptı, hayatını kaybetti - Haberler
        1

        Meksika'nın Guadalajara şehrinde yaşayan 23 yaşındaki vücut geliştirme sporcusu ve Instagram fenomeni Odalis Santos Mena koltuk altı terlemesi şikayetiyle bir kliniğe başvurdu.

        2

        Küçük bir operasyonla sorundan kurtulabileceğini öğrenen ve sosyal medyada tedavinin tanıtımını yapmak için sözleşme imzalayan Mena, ameliyat masasına yatmaya karar verdi.

        3

        Odalis, sosyal medya hesabı üzerinden tedavinin basit ve güvenli olduğuna dair tanıtım da yaptı. Fakat ne yazık ki operasyon sırasında kalp krizi geçirdi. Genç sporcu tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

        4

        Yapılan soruşturmada tedaviyi uygulayan kişinin profesyonel olmaması sonucu modelin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

        5

        Anesteziyi veren klinik çalışanının daha önce hiçbir şekilde eğitim almadığı da öğrenildi. Adli tabipler, sporcunun ölüm nedeninin anestezi ve aldığı steroid ilaç kombinasyonundan kaynaklandığına inandığını belirtti.

        6

        Mena'nın antrenör ve beslenme uzmanı sevgilisi Victor Gomez Carreno ani ölümün ardından "Hayattaki eylemlerin sonsuzlukta yankılanıyor. Seni sonsuza kadar seveceğim, kalbimde hissettiklerimi buraya yazmanın bir anlamı yok, seni seviyorum" şeklinde açıklama yaptı.

        13
        14
        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ