Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İspanya'da gündem: Cengiz Ünder! - Futbol Haberleri
        1

        Barcelona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleştiği ekibi Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder İspanya'da manşetleri süsledi ve gündeme oturdu.

        2

        El Pais gazetesinin eşleşmeye ilişkin yaptığı haberde Cengiz Ünder için "yeni bir yıldız" ifadesi kullanıldı.

        3

        Haberin detaylarında ise, "Yeni yetenekler bulma konusunda uzman olan sportif direktör Monchi, 20 yaşındaki Cengiz Ünder'i takıma kattı ve yanılmadı." denildi.

        4

        Cengiz'in süratine vurgu yapılan haberde, "El Shaarawy'i yedek kulübesinde bırakan Türk yıldız, Barcelona karşısındaki maça alevler içinde çıkacak." ifadesine yer verildi.

        5

        Deportivo Mundo gazetesinde, Roma'nın oyuncuları arasında Cengiz'in adı öne çıkarıldı.

        6

        Haberde, forvet oyuncusu Dzeko'nun hızlı oynayan takım arkadaşları Arjantinli Perotti ve Cengiz'den yararlandığı kaydedildi.

        7

        Gazetede, milli futbolcu için , "Hızlı, yetenekli, çok tehlikeli bir sol ayağı olan 20 yaşındaki Türk oyuncu Cengiz Ünder, şut atma imkanı verildiğinde ya güçlü ya da isabetli şekilde vuruyor." değerlendirmesi yapıldı. .

        8

        AS gazetesinde ise, Türk oyuncunun Roma'da "heyecana" yol açtığı kaydedilerek, "Yetenekli, şutları iyi. İki ayağını da iyi kullanan Ünder, takımını kaldırdı ve Shakhtar karşısındaki iki maçın manşeti oldu." denildi. .

        9

        Roma'nın yıldızı, ülkemizin gururu Cengiz Ünder, Serie A'da çıktığı 20 maçta 5 gol atıp 1 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde de iki kez oynayan Ünder, 1 gol atmayı başardı.