Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan ve 8 gündür hastanede tedavi gören kişi yaşamını yitirdi.

        Kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu ağır yaralanan Mustafa Ali E, Eğirdir Devlet Hastanesi'nden Afyonkarahisar'a sevk edilmişti.

        Afyonkarahisar'daki özel bir hastanede 8 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Mustafa Ali E. hayatını kaybetti. Mustafa Ali E'nin cenazesi yarın Yukarıdinek köyünde toprağa verilecek.

        Öte yandan kazada yaralanan kamyonet sürücüsü M.D'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        - Kaza

        Aşağıdinek köyü dört yol mevkisinde 15 Ekim'de meydana gelen trafik kazasında, Bayram Ali E. idaresindeki 32 LH 760 plakalı otomobil, M.D'nin kullandığı 42 AID 166 plakalı kamyonetle çarpışmıştı. Otomobil sürücüsü Bayram Ali E. ile beraberindeki Kadir E. ve 8 yaşındaki Z.Ç. kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Otomobildeki Azerbaycan uyruklu Semira R. ile Zilan K. ise kaldırıldıkları hastanelerde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Ağır yaralı Mustafa Ali E. de Afyonkarahisar'a sevk edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler