İstanbul'da herkesin gözü önünde iş yerini böyle kurşunladı
İstanbul Çağlayan'da silahlı saldırgan, çevrede bulunan vatandaşlara aldırış etmeden aracını trafik ortasında bırakıp, bir iş yerine kurşun yağdırdı. Güpegündüz yaşanan silahlı saldırı kameralara yansırken, olay yerinden kaçan saldırgan, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı
ABONE OLİstanbul'un Kağıthane ilçesi Çağlayan Mahallesi'nde, silahlı bir kişi, herkesin gözü önünde bir iş yerini kurşun yağdırdı. Olayın ardından kaçan şüphelinin saldırısı güvenlik kamerasına yansıdı.
Read more!
Olay, önceki hafta cuma günü saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Caddede trafiğe aldırış etmeden durduğu aracından inen şahıs, herkesin gözü önünde iş yerine kurşun yağdırdı. Saldırgan daha sonra hiçbir şey olmamış gibi aracına binerek, olay yerinden kaçtı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ