İstanbul Havalimanı 1 yılda megapollerin nüfusundan fazla yolcu ağırladı
Geçen yıl 29 Ekim'de yapılan resmi açılışın ardından hizmete başlayan İstanbul Havalimanı'nda, bir yılda icra edilen seferlerle 40 milyon 470 bin 45 kişi seyahat etti. Dünya havacılığının yeni merkezi olan havalimanı, bu dönemde geliş-gidiş yapan yolcu açısından Tokyo, Yeni Delhi, Şanghay, Sao Paulo, Meksiko, Kahire, Pekin, Dakka ile New York gibi megapollerin nüfusunu geride bıraktı
ABONE OLResmi açılışının ardından geçen bir yılda 40 milyon 470 bin 45 kişinin seyahat ettiği İstanbul Havalimanı, geliş-gidiş yapan yolcu açısından "megapol" olarak nitelendirilen Tokyo, Yeni Delhi, Şanghay, Sao Paulo, Meksiko, Kahire, Pekin, Dakka ile New York gibi büyük kentlerin nüfusunu geride bıraktı.
İstatistiklerden derlenen bilgiye göre, 29 Ekim 2018'de ilk etabının birinci fazı açılan İstanbul Havalimanı'nın ilk yılında, yolcu ve hava trafiği açısından yoğun bir dönem geride kaldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ