Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik İstanbul Şişli'de Sırp Organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç'i öldürenler yakalandı - Gündem Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Türkiye’de 3 yıl önce yakalanan ve Sırbistan’a teslim edildikten sonra orada serbest bırakılan, yasadışı yollarla tekrar Türkiye gelen Sırbistan’da “Skaljari" isimli organize suç örgütü yöneticilerinden Jovan Vukotiç, geçtiğimiz 10 Eylül'de İstanbul Şişli’de motorlu iki şahıs tarafından aracına gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda öldürülmüş, araç içerisinde bulunan eşi, çocuğu ve şoförü sağ olarak kurtulmuştu.

         Sırp suç örgütü lideri Şişli'de öldürüldü
        Sırp suç örgütü lideri Şişli'de öldürüldü Haberi Görüntüle

        İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN OPERASYON

        Olayla ilgili İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü geniş çaplı çalışma başlattı.

        REKLAM

        Bu çalışma sonrası saldırıyı, Kavac isimi suç örgütü yöneticisi olan Radoje ZİVKOVİC isimli şahsın, ülkemizdeki bağlantıları aracılığıyla gerçekleştirdiği belirlendi.

        OPERASYONDA 12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        İstanbul emniyet birimlerinin 16 Eylül'de yaytığı operasyonda Radoje Zivkovic ve Zdravko Perunovic isimli şahıslarla birlikte toplam 12 şahıs gözaltına alındı.

        Şahıslarla birlikte 11 adet sahte kimlik, 6 adet sahte pasaport ve olayda kullanılan 2 adet silah ele geçirildi.

        Haberin görselleri AA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ