İstanbul Tiyatro Festivali İstiklal'e yayılıyor
27. İstanbul Tiyatro Festivali ikinci haftasında Büyük Zarifi Apartmanı, Çirkin, Annemden Kalan Gül Ağacı Masanın Üzerinde Çaydanlık Beyaz Bir İz Bıraktı ve Ayazmanın Yılanı oyunlarını İstiklal Caddesi'nin tarihi mekânlarında izleyiciyle buluşturuyor
ABONE OLİstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Entek, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 27. İstanbul Tiyatro Festivali, ikinci haftasında Beyoğlu’na, İstiklal Caddesi’ne yayılıyor.
İstiklal Caddesi’nin cıvıltısına tiyatronun sihrini katan festival, izleyicilerine caddenin görkemli tarihinin tanığı olan birbirinden değerli mekânlarda geçmiş ile bugün arasındaki bağları sorgulayan ve anlamlandıran oyunlar sunuyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ